Viktor är vår nya lagkapten

Viktor Ahlstrand blir ny lagkapten efter Nicklas Grundsten i HIF Karlskrona. Nyförvärvet från Hammarby har redan presenterat sig för hemmapubliken som en målfarlig spelare med mycket fart. I omklädningsrummet har han tagit en given plats. Vid sin sida får han en ny vicekapten i rutinerade Carl Ekberg.

Ahlstrand som tidigare under sin karriär var lagkapten i Redbergslid som ungdom och junior får nu ett stort förtroende i HIF.
– Det här är fantastiskt roligt och spännande. Jag tackat för förtroendet och ska göra allt i min makt för att det här ska bli så bra som möjligt. Jag är också väldigt glad över att ha Calle som vice kapten. Hans rutin, erfarenhet och inte minst egenskaper som linjespelare kommer att vara en trygghet för hela laget både på och utanför planen, säger Viktor Ahlstrand.

HIF Karlskronas tränare Robert Andersson tycker att valet av Viktor som kapten är mycket spännande.
– Det känns rätt med en ny ung lagkapten till vår satsning på unga killar i föreningen. Viktor besitter ledaregenskaper som passar både på och utanför planen, säger Robert Andersson.

Husman Hagberg som är Ahlstrands särskilda spelarsponsor är väldigt nöjda med utnämningen.
– Det ska bli roligt att följa både laget och Viktor, säger Peter Olsson från Husman Hagberg.

Första gången Viktor leder laget som lagkapten blir på lördag i träningsmatchen mot lokalkollegan IFK Karlskrona i Brinova Arena klockan 15:00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 67
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X