Viktor Ahlstrand klar för HIF

I helgen var Viktor Ahlstrand på besök i Karlskrona och han gillade vad han såg. Idag är det klart att den duktige mittnian är klar för två år i HIF Karlskrona.

– Det känns superkul, det här blir riktigt bra. HIF erbjuder fantastiska möjligheter att träna hårt och utvecklas, vilket är fokus för mig, säger 22-årige Viktor Ahlstrand.

HIF bygger en trupp som ska vara med i toppen av Allsvenskan, det bekräftar Mikael Sandström från HIF Karlskronas sportgrupp:
– Vi ville ha Ahlstrand oavsett vilken serie vi skulle tillhöra. Det är en värvning vi är extremt nöjda med. Han är en spelartyp vi saknade förra året och som kommer att få en stor roll hos oss. En framtida publikfavorit.

Viktor Ahlstrand är fostrad i Hammarby och har, förutom fyra år i Göteborg och handbollsgymnasiet, på seniornivå alltid tillhört de grönvita från söder.

– Det var givetvis ett svårt beslut att lämna Bajen, men erbjudandet från HIF Karlskrona var för bra för att tacka nej till. Att Robert ”Knirr” Andersson tränar klubben var en del i erbjudandet, han jobbar helt efter min filosofi. Känns spännande med klubbens satsning på unga spelare som vill utvecklas och då kommer säkert Tobbe Karlssons intåg i klubben bidra. Han har gjort resan jag vill göra, säger Viktor Ahlstrand.

Ahlstrand är en spelskicklig mittnia som både har genombrott och skott som anfallsvapen. Att han är klar för klubben ger ännu en träningsvillig spelare som vill leva handboll.

– Viktor vill hit och vara med på resan tillbaka till Handbollsligan. Återtåget fick en lokförare, avslutar Mikael Sandström.

Kontraktet är skrivet på två år och börjar gälla den 1 juli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 65
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X