Vi söker en vaktmästare till nya arenan!

 

 

HIF Karlskrona söker dig som vill ansvara för den dagliga skötseln och servicen i Karlskronas nya event och idrottsarena!

 

Brinova håller just nu på att bygga Sveriges modernaste event och idrottsarena på uppdrag av Karlskrona kommun och HIF Karlskrona samt Karlskrona Handboll har fått förtroendet att sköta den dagliga driften.

Vi letar efter dig som vill bli en del av ett nystartat team som ska se till att evenemangen i arenan når sin fulla potential. I jobbet kommer du träffa mycket folk och få vara med om fantastiska idrotts och evenemangsögonblick!

 

I tjänsten kommer du att jobba tätt ihop med arenachefen och blir den som ser till att arenan håller högsta kvalitet. I teamet ingår också kansli, städ och servicepersonal. Du kommer dessutom få möjligheten att arbeta tillsammans med olika föreningar och deras volontärer.

Vi tillämpar årsarbetstid där arbetstiderna skiftar mellan säsongerna. Helger och annan obekväm arbetstid är en naturlig del av arbetet.

 

Dagligt ansvar för skötsel, städning, teknik och arrangemang.

-Ansvarstagande

-Teknikintresserad

-Föreningsengagemang

-Problemlösare

Övrigt meriterande egenskaper: Du är bra på att organisera, leda, planera och utveckla medarbetare för att få en maximal upplevelse för arenans evenemang.

 

Ansökan med CV och löneanspråk skickas till Klubbchef@HIFKarlskrona.se

Vi tillämpar provanställning

Vid frågor ring Fredrik Karlsson 0709 – 55 09 85

Sista ansökningsdag 15 december 2018

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 65
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X