Ungdomar får elitkontrakt

HIF Karlskrona fortsätter sitt bygge inför nästa säsong och det är ytterligare två unga killar som nu är kontrakterade. Mittnian Kalle Malmström och mittsexan Isac Hansson som tillhört Karlskrona Handboll har nu belönats med elitkontrakt hos HIF Karlskrona.

– Det är goa killar som har helt rätt inställning. De ger alltid sitt allt och samtidigt finns där talang, säger tränaren Robert Andersson.

Strategin med att bygga årets HIF Karlskrona med hjälp av unga spelare fortsätter och det här är ett led i detta arbete.

– I både Malmström och Hansson ser vi en ljus framtid och väljer därför att erbjuda och skriva elitkontrakt. Det kan bli aktuellt med fler ungdomar från Karlskrona Handboll, vilket känns positivt, säger Mikael Sandström från HIF Karlskronas sportgrupp.

Kalle Malmström och Isac Hansson har tränat med HIF under innevarande säsong, med särskild tonvikt på slutet av säsongen.

– De har tränat ett tag och är särskilt viktiga när vi haft skador och varit lite ont om folk. De har visat sig värda ett kontrakt, avslutar Robert Andersson.

Malmström och Hansson är båda födda 2000 och kontrakten är skrivna på ett år.


Kalle Malmström.

Isac Hansson.

Foton är tagna av Håkan Erwing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 69
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X