Uddamålsförlust hemma mot Kungälv

Hemmapremiären var en missräkning, andra hemmamatchen mot Amo gled HIF ur händerna och i matchen mot Kungälv lyckades vi tyvärr inte knyta ihop säcken. Bortalaget från Kungälv vann till slut med 28-29 (15-14).

Kungälv inledde bäst och ledde med 0-2 och 3-6. Därefter kommer HIF igång anförda av kapten Viktor Ahlstrand och 6-6, efter knappa kvarten. Lagen följs åt fram till sista minuterna då HIF har momentum och går ifrån till 15-14.

Andra halvlek är väldigt jämn och det är egentligen inte förrän vid 24-22 som det känns att något lag ska vinna. Tyvärr gör bortalaget två snabba och kvitteringen blir lite vändningen i avslutningen. HIF tar timeout men det är Kungälv som gör 24-25 någon minut efter. Nu är det bortalaget som har momentum och håller undan till slutet. När slutsignalen ljuder står klockan på 28-29.

Det finns inget annat än att bryta ihop och komma igen. Solen går upp igen, drakar lyfter i motvind och nästa match är en chans till revansch!