Tungt linjeförvärv från Redbergslid

HIF Karlskrona kan idag meddela att 26-årige Albin Stenberg från Redbergslid har skrivit ett treårsavtal med klubben. Stenberg med nio säsonger i högsta ligan och ett SM-guld med Drott är den som kommer att ersätta Carl Ekberg. Albin Stenberg är en rutinerad linjespelare och en bjässe i försvaret.

HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är mycket nöjd att klubben har säkrat Albin på tre år.
– Att Albin väljer att flytta till Karlskrona och ta en roll i vårt lag tycker vi naturligtvis är enormt roligt. Hans vilja att både själv utvecklas och hjälpa andra att göra det i kombination med både erfarenhet och rutin tror vi passar bra in i truppen. säger Tobias Karlsson

Albin Stenberg kommer närmast från Handbollsligan och Redbergslid, vilka han har tillhört under de senaste fyra säsongerna. Nu lämnar han Göteborg för en satsning i HIF Karlskrona.
– Det ska bli väldigt roligt att komma till en stad som andas så mycket handboll som det gör i Karlskrona. Framförallt ska det bli spännande att spela i en så välskött förening med ett ungt lag och få vara med på resan tillbaka till Handbollsligan, säger Albin Stenberg. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Läs vidare