Sur förlust mot Tyresö inför storpublik

1329 på läktaren. Nytt publikrekord för allsvensk handboll i Brinova Arena. Förutsättningarna för en härlig handbollsfest fanns på plats! Efter fem vinster på de sex senaste matcherna fanns det förväntningar i luften.

En jätteviktig match mellan två 12-poängare i serien. Första halvleken bjöd på en jämn tillställning. Hemmalaget stod upp bra bakåt och pausresultatet var 14-15. Uros Tomic i målet stod för många härliga räddningar.

I andra halvlek blev anfallsspelet mindre bra och gästerna kunde dra ifrån till några måls ledning.

Känslan var att bortalagets taktik var långa anfall och vänta in rätt läge för att göra mål. En taktik som lyckades. Hemmalaget fick oftast bråttom i anfallsspelet och försökte avgöra tidigt, många gånger i omöjliga lägen. Slutresultatet blev 24-27

Vi måste kunna fajtas till slutet. Det här är vår arena, vår stad, sa en besviken Uros Tomic efter matchen.

På lördag är det dags för revansch i Tyresö, då serien nu vänder.