Storseger mot Lindesberg

Det var dags att studsa tillbaka och oj vad laget studsade tillbaka. Efter en jämn första halvlek kunde HIF gå ifrån ordentligt i starten av andra halvlek. Slutresultatet skrevs till 32-24.

Det var en måstematch i kampen om kvalplats och HIF gjorde vad som krävdes. En öppning och avslutning av första som kunde önskat mer, men HIF ledde rättvist med 16-14 i paus.
Det var i andra halvlek som laget verkligen dundrade på och gjorde slarvsylta av gästerna Lindesbergs försvar. Med aggressivt försvarsspel och en fantastisk Gustaf Banke i målet så gavs det mål i både första- och andrafas, vilket gjorde att HIF kunde gå ifrån.

En komfortabel seger och två friska poäng in på kontot. På onsdag väntar en oerhört viktig match, då mot Amo borta. En full buss av supportrar ska göra sitt till och vi räknar med en riktigt tuff batalj.