Positiv start tillsammans med Odendo

HIF Karlskrona och den danska auktionsajten Odendo har nu samarbetat under två månader och starten har varit mycket positiv.

– När vi gick in i samarbetet visste vi inte riktigt hur det skulle bemötas av allmänheten och om vi ens skulle lyckas sälja några saker. Men vår Odendo-sida (https://www.odendo.se/HIF-KARLSKRONA) får nya besökare varje dag och vi säljer nästan allt redan under första auktionsrundan. Starten har varit långt över förväntan, säger Mikael Sandström.

Om det är någon som har missat vårt samarbete med Odendo så handlar det om att HIF auktionerar ut produkter som företag skänker till HIF som i sin tur kan marknadsföra sitt företag på vår Odendosida.

– Det finns även privatpersoner som har skänkt saker vilket är positivt. Vi ser en jättepotential i vårt samarbete med Odendo och detta är helt nya intäkter för klubben som är viktiga, fortsätter Mikael Sandström.

Höjdpunkten under dessa två månader var i tisdags då ”Utsikt över Brändaholm” av Langemark såldes för 15 200 kr där beräknat värde var 22 000 kr.

– Väldigt roligt att vi lyckades sälja en sådan produkt!

 Tavlan som såldes för 15 200 kr på vår Odendo-sida.

Mikael hoppas nu att fler företag vill vara med på HIF:s Odendo-sida.

– Vi vill växa i detta och hoppas nu att fler företag vill vara med. Det finns egentligen inga begränsningar på vad det kan vara för produkter. Än så länge har vi sålt allt från biltvättar, presentkort, tjänster, kläder, fysiska saker mm.

Är ditt företag intresserad av att vara med? Ta kontakt med Mikael Sandström på auktion@hifkarlskrona.se

Glöm inte heller att gå in på vår Odendo-sida så att du inte missar några auktioner – du kan göra väldigt bra klipp!

https://www.odendo.se/HIF-KARLSKRONA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 48
Notiser

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Torsdag 6/12 HIF Karlskrona…

december 6, 2018

Upphittat

Ett par glasögon och ett sittunderlag…

oktober 7, 2018
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X