OnePartnerGroup ny som Diamantpartner!

Varmt välkomna till HIF-familjen!

Vi är väldigt glada över att ha knutit ett så innovativt och positivt företag till oss. Det kommer bli väldigt spännande att se hur vi kan utveckla vårt samarbete över tid. Vi tror helhjärtat på att det är genom bra partners och ett långsiktigt tänk som framgång byggs.

På onsdag börjar säsongen 2018/2019 och tack vare alla våra nya samarbetspartners känns det verkligen som att vi är redo för att ta nya steg framåt!

”OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner som erbjuder hjälp med främst rekrytering och bemanning, men har även lager- och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss finns den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Våra effektiva och flexibla lösningar bidrar och möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. 

OnePartnerGroup är verksam på 45 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. 

 

I Blekinge har vi kontor både i Karlskrona och Karlshamn. Här jobbar Jenni Aronsson som är rekryteringskonsult/kontorsansvarig/partner, Jakob Somehagen är konsultchef/partner, Karl Lindqvist är konsultchef och Emma Svensson är researcher. Jenny Skoglund har hand om vår tjänst Inflyttarservice och vår VD heter Mats Ekenstam. Tillsammans har vi en bred kompetens och ett stort nätverk i Blekinge.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 60
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X