ÖN: Grattis Hallby och nu börjar återtåget

Efter fem matcher i kvalet till Handbollsligan 19/20 stod IF Hallby HK som segrare i dagens match. Min personliga uppfattning är att smålandslaget har varit vassare i samtliga fem matcher i kvalet. Visst, vi har vunnit två av matcherna på hemmaplan med uddamålet, vilket naturligtvis gav oss förhoppningar. Men Hallby visade styrka i den femte och avgörande matchen.

Deras vinnarinstinkt och viljan att springa satte oss på plats!

Vi har som alla vet kvalat i fyra år för att hålla oss kvar i Handbollsligan. Tre gånger har det gått vägen, men fjärde gången sprack det. Jag kan konstatera att vi inte var bäst när det gäller. Tidigt har det varit klart att några spelare avslutar sin karriär i år och några spelare går vidare mot nya utmaningar i andra klubbar säsongen 19/20.

Har det påverkat prestationen? Svaret är ja enligt min uppfattning. Det har inte varit någon lätt situation att hantera.

Men livet går vidare. Det är trots allt idrott vi sysslar med. Nu står vi inför en stor utmaning.

Allsvenskan väntar på oss och det skall bli riktigt spännande att förbereda oss.

Föreningens målsättning är glasklar. Vi skall vara med och slåss i toppen för att kunna ta oss tillbaka till Handbollsligan. Återtåget börjar imorgon.

Vi har ikväll efter matchen haft en träff med ledare och laget och analyserat vår insats och sagt till varandra att nu bryter vi ihop, men i morgon tänker vi på premiären i nya Brinova Arena någon gång i september 2019. Fullsatt hall, rekordförsäljning av säsongskort , många nya ansikten i laget, ökat stöd från våra samarbetspartners, världens bäste försvarare tillbaka i föreningen, återtåget börjar.

Är det en dröm eller? Nej, det är detta vi kommer att jobba stenhårt för. Det är ingen dröm.

Ni som är med på vagnen kommer att få uppleva detta scenario.

Mycket ris men även ros ikväll på sociala medier, sms, mejl och allt vad de nya snabba medierna heter.

Nu laddar vi om. HIF Karlskrona kommer tillbaka. Var så säker!

Till sist, ett stort tack till aktiva, ledare, volontärer, mina kamrater i styrelsen och kommittéer och alla andra som slitit för HIF Karlskronas bästa. Ni är guld värda.

Imorgon börjar återtåget.

Örjan Nilsson

Ordförande

HIF Karlskrona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 65
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X