Oavgjort borta mot Rimbo

HIF tog en poäng mot svårspelade Rimbo på bortaplan. Viktor Ahlstrand kvitterade med tre sekunder och där och då var det en räddad poäng, men känslan var ändå som en förlorad poäng. Trots en sjumålsledning i första halvlek går det aldrig att ta något för givet i handboll. Första halvlek präglades av utvisningar och ryckigt spel, men HIF var hela tiden fyra, fem mål före i målprotokollet och kunde gå till halvtidsvila med 16–20.

PÅ FREDAG ÄR DET DAGS FÖR – #Fredagsrysaren

I andra halvlek blev HIF mer och mer passiva i anfallen samtidigt som Rimbo hittade rätt i sitt försvarsspel och hemmalaget knaprade hela tiden in HIF:s försprång. HIF missade många klara lägen och med sex minuter kvar var hemmalaget ifatt och avslutningen blev dramatisk. Med en och en halv minut kvar gör Rimbo 31–30 och HIF ser ut som ett slaget lag men med en räddning från Uros Tomic och ett sista avslut av Ahlstrand sitter och en poäng till HIF.

Detta var inte vad vi hoppats på men en poäng gör att vi är obesegrade i åtta matcher.

På fredag väntar Amo Handboll hemma i Brinova arena. #Fredagsrysaren närmar sig och det är bara att ladda inför en riktig holmgång mellan två ärkerivaler.