Ny grafisk profil

Idag tog vi ett viktigt steg i rätt riktning!

 

Tillsammans med Karlskrona Handboll lanserade vi idag en gemensam grafisk profil. Vi vill med detta tydligt visa att vi närmar oss en gemensamt framtid och att vi kommer att bli en handbollsklubb att räkna med.

Den grafiska profilen och klubbmärket kommer att vara oerhört flexibel. Den kan användas på hemsidor, dekaler, tröjor och i alla storlekar utan problem. HIF och Karlskrona Handboll känner att den gemensamma symbolen gör att vi tar ett stort kliv framåt och dessutom att vi respekterar båda klubbarnas historia.

Vi kommer fortsatt att heta HIF Karlskrona och det som vi lägger vikt vid är att skapa ett märke som alla känner igen och som kommer att bli en självklarhet i Blekinge och handbollssverige.

När den nya säsongen drar igång kommer vi att spela med vår nya logga och vi kommer att känna den positiva andan från alla som vill framåt med föreningen, när vi går in i arenan!

Compani 56 som är huvudpartner till oss och även till Karlskrona Handboll blev de som fick uppdraget att utveckla den grafiska profilen och vi är enormt nöjda med deras engagemang och framförallt med resultatet!

Några ord från John på Compani 56

”Sedan ett par år tillbaka har vi samarbetat med HIF Karlskrona. Vi har bland annat hjälpt dem med deras kommunikation och marknadsföring. För några månader sedan bestämde vi oss för att fördjupa samarbetet och ta varumärket HIF Karlskrona och Karlskrona Handboll, för dess framtida fusion, till nästa nivå.

Vi insåg snabbt att vi ville skapa något unikt, något som sticker ut och är skalbart i alla sammanhang. Emblemet/klubbmärket kom att spela en oerhört viktig roll och dess former återspeglas genom hela profilen. Igenkänningsfaktorn oavsett medie eller material är slående”.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 60
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X