Nu skjuter de i höjden

På bilden ovan står ett stort antal betongpelare som har rest på platsen där Östersjöhallen låg innan den revs i juni 2017. Här skall nu nya arenan byggas upp under 2018. Foto: Torbjörn Sunesson.

Nu drömmer vi inte längre! Nu ser vi att konturerna till nya eventarenan intill Östersjön börjar att ta form. Handbollen i Karlskrona kommer om ett år att flytta in i en arena med ett läge, som ingen annan i landet kan skryta med. Grattis Brinova till ett bygge i världsklass!

Det finns bara möjligheter med nya arenan. Utöver idrott kommer det självklart att bjudas på andra godbitar. Konserter med landets bästa artister hoppas vi naturligtvis på, utställningar och konferenser och mycket mera. Scandic Hotel finns ju alldeles intill, så vad mer kan man begära?

Dynacon har rest betongpelarna och alla står ”rakt” som Du kan se på bilderna som vår hovfotograf Torbjörn Sunesson tagit nedan. Det blir spännande att se det fortsatta arbetet.

Grattis Karlskrona till denna fina arena. Det var ju några år sedan den gamla Idrottshallen byggdes!

/Örjan Nilsson

 

Nu skall det också, förutom betongpelarna, även resas smidespelare.

De här betongpelarna står närmast ”Gamla Karlskrona Idrottshall”, som skall bli kvar. Nya arenan och den gamla byggs ihop.

Den här bilden är tagen från Björkholmen mot platsen där nya arenan byggs.

Denna bild togs den 6 juni 2017 på Östersjöhallen, dagarna innan hallen var ett minne blått. Betongpelarna har nu tagit över och snart reser sig en ny ståtlig arena på platsen.

Torbjörn Sunesson har tagit samtliga bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 48
Notiser

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Torsdag 6/12 HIF Karlskrona…

december 6, 2018

Upphittat

Ett par glasögon och ett sittunderlag…

oktober 7, 2018
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X