Linus Fernebrand förlänger kontraktet

Idag blev det klart att Linus Fernebrand förlänger kontraktet med HIF Karlskrona. Fernebrand gör sin bästa säsong hittills och tillhör en av Handbollsligans bästa på vänsterkanten. Klubben har varit väldigt måna om att kontraktera Linus Fernebrand inför nästa säsong och sportgruppen är väldigt nöjda:
– Vi är väldigt glada att Linus förlänger kontraktet. Linus har visat att han tillhör toppskiktet på sin position i Handbollsligan. Det visar han delvis genom att vara bland de fem bästa målskyttarna på vänsterkanten, säger Mikael Sandström från HIF Karlskronas sportgrupp.

 

Årets HIF Karlskrona har stundtals visat hög klass och Linus Fernebrand fyller i:
– Precis som för laget har det stundtals gått väldigt bra för mig. Jag får sätta några bollar, får självförtroende och då går det bra.
Det återstår åtta matcher för HIF Karlskrona i årets handbollsliga där många är mot lag i nedre regionen. Flera så kallade fyrapoängsmatcher.
– Vi behöver få bort våra svackor i matcherna där vi ibland kastar bort lite för många bollar. Vi har många bra chanser kvar och jag är optimistisk inför avslutningen, säger Linus Fernebrand.

 

Både klubben och Linus Fernebrand ser fram emot en ny arena och möjligheterna med den.
– Våra förutsättningar ser bättre ut framöver för både träningar och matcher. Det blir garanterat ett lyft med en ny arena. Sen att Tobias Karlsson tar en roll i sportgruppen, det tror jag gynnar både oss som spelare och klubben som helhet, avslutar Linus Fernebrand.

Kontraktet gäller över nästa säsong.Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 62
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X