Lejonkungen blir försäljningschef

HIF Karlskrona stärker organisationen genom att anställa en försäljningschef. Idag kan vi presentera att det är Kenneth ”Kea” Andersson som får jobbet. Andersson är även känd som ”Lejonkungen” då han är ordförande i supporterföreningen Lejonen och klackledare på både hemma- och bortamatcher.

– ”Kea” har ett stort driv och är väldigt aktiv i föreningen i många grenar. Han har ett stort HIF-hjärta och vill hjälpa klubben med återtåget till Handbollsligan. Beslutet att anställa honom som försäljningschef var enkelt. Rätt man på rätt plats, säger HIF Karlskronas ordförande Örjan Nilsson.

Andersson är väldigt nöjd med sin nya tjänst som han tillträder efter sommaren.
– Det känns fantastiskt bra, det är ett drömjobb för mig. Jag brinner för HIF Karlskrona och för handbollen i Karlskrona. Sedan vi startade Lejonen har jag varit ute mycket hos företag och jag känner att de lyssnar på mig. Jag hoppas få samma respons i denna roll, säger Kenneth ”Kea” Andersson.

Att bygga nätverk och arbeta med uppsökande verksamhet är något som klubbens nye försäljningschef är trygg med och kommer att fokusera på.
– Jag vill vårda de samarbetspartners klubben har idag, men också vara ute mycket och visa upp vår klubb och möjligheterna i vår nya arena. Det är en unik tid i Karlskronas historia och jag hoppas att många med mig ska förstå det. Handbollen i Karlskrona förtjänar ett lag i högsta serien och det ska vi bygga för nu, säger Kenneth ”Kea” Andersson.

”Kea” fortsätter som ordförande i Lejonen så länge medlemmarna önskar det och kommer fortsättningsvis även synas som klackledare. Engagemanget som klubbens nya försäljningschef besitter är sällsynt och som kräver backning hemifrån.
– Min kära fru Viola ska ha ett stort tack. Hon har alltid accepterat mitt engagemang för handbollen och ställt upp för mig under alla år. Vad gäller Lejonen så finns det så många duktiga medlemmar som nu får chansen att stiga fram och ta på sig extra arbetsuppgifter för att driva föreningen framåt.

Kenneth ”Kea” Andersson inleder sitt arbete redan nu på timbasis och på heltid efter sommaren.

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 67
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X