Lejonens familjedag – en succé på alla plan

I strålande väder har vi idag avnjutit Lejonens familjedag i Wämöparken. Det var så där lagom varmt och evenemanget lockade många besökare under hela dagen.

Härliga dofter spred sig på området i form av grillukten från korvarna som stektes på ett gasoldrivet ”oljefat” med Olle Hjorths specialblandade olja, ångorna från nykokta kroppkakor, varma popcorn och baconchips och en hel del annat.

Ett gäng killar dök också upp som arrangerade en svensexa för en mycket handbollsintresserad kille som skulle ingå det äkta ståndet. Han fick en rejäl massage på scenen av vår bombkastare Lars Möller Madsen. Snacka om succé!

Trossö Buss, en av HIF:s samarbetspartners, var på plats och marknadsförde sitt reseprogram.

Chokladhjul, pilkastning, bollkastning, hoppborgar, ponnyridning, lotterier och Jocke Müllo på scen. Bäddat för succé och det blev en verkligt fin dag.

HIF:s hela trupp på plats tillsammans med nye tränaren Robert Andersson och fysiomannen Anders Broström. Laget presenterades från scen vilket var uppskattat av den stora publiken.

Lejonflockens härförare, KEA, överlämnade en penninggåva till HIF:s ordförande och KEA konstaterade att Lejonen under de senaste två säsongerna nu lämnat över 234.700 kronor till HIF.

En fantastisk summa som hela HIF tackar å det ödmjukaste för!

Dagen avslutades med dragning i det stora lotteriet där MIO Möbler skänkt en soffa till ett värde på över 6.000 kronor
Lycklig vinnare blev en tjej från Karlskrona som stod i duschen därhemma när Lejonkungen ringde och meddelade vinsten. Så han fick ringa många gånger. Soffan levererades dock till hennes hem 15 minuter efter dragningen. Vilken service!

Stort tack till Sveriges bästa supporterförening för en fantastisk handbollsdag i familjens tecken. Det är tillsammans vi är starka!

Avslutningsvis är det värt att nämna att handbollssuget var utbrett i Wämöparken denna lördag. Vi vill därmed hälsa välkomna till premiären i Handbollsligan den 12 september klockan 19.00 i Karlskrona Idrottshall.

Hampus Dahlgren och Melker Elisson hade roligt både på och nedanför scenen.

Nye tränaren Robert ”Knirr” Andersson njöt i sommarvädret och berättade om läget i truppen.

Lejontjejerna Annelie Lind och Helén Svensson trivdes i solen i legendariska Wämöparken.

Unga som gamla följde Lejonens familjedag.

Alla foton är tagna av Torbjörn Sunesson.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 60
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X