Lars Möller Madsen avslutar elitkarriären

Lars Möller Madsen väljer att avsluta sin karriär på elitnivå i HIF Karlskrona. Lars har kontrakt med HIF Karlskrona under kommande säsong 18/19, men klubben har accepterat hans önskemål att bryta kontraktet med omedelbar verkan.

– Jag har funderat under en längre tid och haft många samtal med min familj och sömnlösa nätter och vi har gemensamt kommit fram till mitt ställningstagande, säger Lars. Motivationen att fortsätta att spela på elitnivå finns inte längre, även om beslutet var svårt att fatta menar Möller Madsen.

Hans år i HIF Karlskrona har betytt mycket för föreningen och föreningen skall självklart minnas och vara stolta över alla hans insatser för handbollen i Karlskrona. HIF Karlskrona kommer att vid ett senare tillfälle avtacka Lars Möller Madsen.

– HIF Karlskrona beklagar verkligen Lars beslut, då vi tappar en av våra absolut bästa spelare och inte minst glädjespridare. Lars är dessutom en mycket god kamrat säger sportgruppens ordförande Niklas Samuelsson. Vi har dock stor förståelse för Lars beslut och vi vill på hela föreningens vägnar tacka för alla fantastiska år hos oss i HIF Karlskrona.

– Det är en kille som också har varit och kommer att förbli en kompis utöver det vanliga. För alla oss som jobbar i föreningen har det varit en ynnest att få arbeta med Lars, säger ordförande Örjan Nilsson.

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 60
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X