Klubbchefen: Tillsammans är vi starka

HIF kommer att spela i Handbollsligan även nästa år! Detta tack vare en stark insats av spelare, supportrar och alla ideella som hjälper laget, i med och motgång!

Även om det till sist blev en ganska klar seger i den sista matchen (35 – 29), så bjöd verkligen Varberg upp till dans. Vi önskar Varberg stort lycka till i framtiden.

Nu är det dags att blicka framåt. HIF ska i framtiden synas mer, höras mer, vinna mer och locka ännu fler besökare till vår arena. För att lyckas med detta krävs det att tradition blandas med nytänkande och att vi som förening lyckas att få med oss nuvarande och nya ideella krafter på tåget. Handboll som sport och den atmosfär som skapas under matcherna, är något som vi ska vara stolta över!

Företagen som står bakom klubben betyder oerhört mycket och därför kommer vi att lägga mycket tid på att utveckla våra företagssamarbeten. Det ska vara lönsamt att synas och samverka med HIF.

Jag som är ny i föreningen är oerhört tacksam över att få vara med på den resan som HIF har framför sig. Snart har vi en ny arena och vi är och förblir en handbollsförening som spelar i högsta ligan!

Fredrik Karlsson, Klubbchef
klubbchef@hifkarlskrona.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 51
Notiser

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Söndagen 30/12 HIF…

december 6, 2018

Upphittat

Ett par glasögon och ett sittunderlag…

oktober 7, 2018
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X