Invigningen av arenan blev en succé!

Lördagen den 1 juni invigdes HIF:s nya hemmaborg Brinova Arena Karlskrona och vilken fantastisk kväll det blev!

Kommunalrådet Sandra Bizzozero och Brinovas VD Per Johansson startade kvällen med invigningstal och Martin Wallin som har ansvarat för byggnationen fick välförtjänt beröm.

Kvalmötet mellan Sverige och Slovakien i handboll blev det som fick äran att vara huvudevent och Sveriges damer levererade verkligen i vinstmatchen.

Men det var inte bara Landslaget som levde upp till förväntningarna. Publiken, restaurangen, alla som jobbade med produktionen och alla volontärer från HIF Karlskrona samt Karlskrona Handboll gjorde denna fantastiska kväll möjlig.
Ett STORT tack till alla som kämpade med att få ihop detta!

Så här säger Tobias Frejfors projektledare för Landskamper i Landslaget AB om kvällen i Karlskrona:

Hej Alla!

Så här dagen efter vill jag bara skicka ett stort tack från SHLAB och landslaget för gårdagens handbollsfest! Ett välorganiserat evenemang med fullsatta läktare och en fantastisk stämning i arenan från start till mål gör att vi är väldigt nöjda med arrangemanget.

Att resultatet skrevs till hela 33-18 var bättre än förväntat, och givetvis ska den eminenta hejarklacken ha en eloge för det arbete som gjordes på läktaren – sällan har vi denna typ av draghjälp från publiken.

Vi är, som ni säkert förstår, mycket nöjda med arrangemanget och framförallt det goda samarbetet (från alla inblandade parter) under resans gång; flexibelt, positivt och lösningsorienterat! Förmedla gärna detta vidare till alla de personer, och till de volontärer som varit med och bidragit!

Återigen, stort tack för gårdagen, hoppas ni är lika nöjda som vi! ”

 

 Kommunalrådet Sandra Bizzozero klipper bandet. Foto Torbjörn Sunesson

Kommunalrådet Sandra Bizzozero o Per Johansson , VD Brinova invigde Arenan. 

Svenska klacken med Lejonen i spetsen.

Melissa Petrén Sverige.

 

Jag hoppas att alla inblandade tar åt sig av Landslagets berömmande ord och att stoltheten över att ha genomfört ett evenemang av den här storleken, lever kvar länge.

Då invigningen av arenan också var min sista dag i HIF Karlskrona vill jag här och nu passa på att tacka alla jag har lärt känna under det senaste året. Det har varit oerhört inspirerande att se vilken arbetsmoral och vilja det finns hos alla volontärer och anställda i föreningen!

Fredrik Karlsson

 

Foto: Torbjörn Sunesson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 67
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X