Intervju med vår guldpartner Skylt & Dekor, RC Reklam & Tryckcentrum

Vår försäljningschef ”Kea” intervjuade vår mångåriga partner, numera även guldsponsor, Ulf Dunér som är VD i den växande företagsgruppen Skylt & Dekor, RC Reklam och Tryckcentrum.

Hur ser ni på samarbetet tillsammans med HIF Karlskrona?

Vi ser fram emot ett lång och bra samarbete med HIF. Vi ser att samarbete med idrottsrörelsen stärker vårat varumärke på många plan. Vi känner ett ansvar att hjälpa föreningslivet i Karlskrona så våra ungdomar har något att se fram emot samtidigt som fysisk aktivitet är bra på så många sett. Det skapar även en tillhörighet som vi gillar att framhäva.

 

Vilka mervärde tycker ni att HIF Karlskrona tillför er?

HIF är ett starkt varumärke i denna regionen och vi gillar att sammankopplas med bra varumärken. Vi får bra kontakt med andra företag och kan på så vis samarbete med dem på olika sett. Vår personal går gärna och tittar på bra handboll och då kan vi erbjuda vår personal kul event i toppklass.

 

Slutligen, har ni något ni vill säga till övriga sponsorer och publik?

Vi kommer att försöka att ge HIF alla de förutsättningar som vi kan bidra med för att föreningen skall kunna växa på samtliga plan gällande breddverksamhet för pojkar och flickor samt att vi gärna ser att A-laget tar klivet tillbaka där de hör hemma i Handbollsligan. Sedan så hoppas jag vi alla syns i arenan under kommande säsong för vi skall tillsammans skapa en härlig stämning på matcherna med mycket folk på läktarna!

Vi tackar för förnyat förtroende och hoppas att ni får nytta av vårt sponsornätverk till era företag.

Kenneth ”Kea” Andersson
Försäljningschef
HIF Karlskrona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 69
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X