HIF snart i Trim-SM – här är lottningen

Café Lillan, Sävedalen, Redbergslid, Celtic, OV Helsingborg, Kroppskultur, Borlänge, Tibro och Västra Frölunda. Där har ni lagen som HIF Karlskronas jubileumslag ska tampas med i årets Trim-SM.

Mästerskapet för spelare födda senast 1983 inleds fredagen den 11 maj då HIF spelar gruppspelsmatcher mot Västra Frölunda och Tibro, och fortsätter under lördagen då Borlänge och Café Lillan väntar. De två bästa lagen i de två grupperna går sedan vidare till lördagseftermiddagens semifinaler.

– Målet är att i första hand hedra 80-åringen HIF så bra vi kan – och i andra hand att ha så roligt som möjligt. Få saker är ju samtidigt roligare och mer hedersamt än att vinna, säger Jens Olander, målvakt och lagansvarig.

Motståndet är samtidigt svårbedömt.
– Det är närmast omöjligt att sia om medaljchanserna – vilka gamla lirare som till slut dyker upp och vilken klass de håller numera.

Utsedd till klar förhandsfavorit är ändå arrangerande Café Lillan, som är 2000-talets version av Wasaiterna, och som bland annat lär mönstra förre HIF-spelaren Anders Willram. Föreningen är dubbla regerande Trim-mästare, och vann under våren division 3 västsvenska västra.

Mästerskapet avgörs i ÖHK-hallen i området Påvelund som ligger i de västra delarna av Göteborg.

HIF Karlskronas slutgiltiga trupp avslöjas under SM-finaldagen den 10 maj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 53
Notiser

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Fredagen 15/2 HIF Karlskrona…

december 6, 2018

Upphittat

Ett par glasögon och ett sittunderlag…

oktober 7, 2018
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X