HIF skriver avtal med danskt företag

Nu är det klart! HIF tecknar ett mycket intressant avtal med det danska företaget Odendo.
Ordförande Örjan Nilsson: -Vi är jätteglada över möjligheten!

Vi kan idag berätta att HIF har skrivit ett mycket intressant avtal med det danska auktionsföretaget Odendo.
HIF Karlskrona blir det första företaget/föreningen i Sverige och som nu ska vara ansiktet utåt när Odendo vill etablera sig i Sverige
– Vi är jätteglada över möjligheten och att Odendo vill samarbeta med oss. Detta öppnar nya dörrar för föreningen, säger Örjan Nilsson, ordförande i HIF Karlskrona.

Christer Sandström är en av de som kommer att ansvara för Odendo-affären.
Kan du berätta lite vad detta går ut på?

– I det stora hela handlar det om att vi i HIF har möjlighet att sälja saker på Odendos auktionssida och på så sätt få in nya pengar till HIF. Alla företag har inte möjlighet att gå in med rena pengar i HIF utan har lättare att ge saker/prylar till oss som vi då kan sälja via Odendo. På så sätt kan vi erbjuda nya samarbetsmöjligheter för företag och skapa nya intäkter, säger Christer Sandström.

När drar vi igång?

– Vi har jobbat med detta ett tag och håller just nu på att sätta en organisation runt detta. Vi börjar närma oss slutet och planen är att öppna upp vår auktionssida på odendo.se den 15 september.

Vi är mycket spända på att dra igång. Odendo är stora i Danmark och det finns topplag i danska högstaligan i handboll som samarbetar med Odendo med ett mycket gott resultat.

Vi kommer snart med mer information. Håll utkik!

Vi vill redan nu uppmana ALLA att gå in på http://www.odendo.se/ditt-goda-andamaal.html och lägg en röst på HIF Karlskrona. Du kan logga in via ditt Facebook-konto. Vi har då chansen att vinna 10 000 kronor. Röstningen avslutas måndagen den 3 september. Gå in och rösta!

#vigerossaldrig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 33
Notiser

Efterlysning

Biljettkontoret vill komma i kontakt med f…

juli 26, 2017
1 2 3 8
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X