Häng och ”stora svetsen” på Säljö

I helgen har laget fått prova på ”den stora svetsen” ute på Säljö i Karlskrona skärgård. Laget träffas ju normalt dagligen för hårda träningspass, men här handlade det enbart om att hitta tillit, trygghet och glädje.
Företaget Cajam hade tillsammans med sportgruppen satt samman ett program som bestod av många roliga och oprövade moment, men också lite ”häng i gruppen”, för att finna nya plattformar att stå på.

Lördagen bestod av tre huvudmoment; Swimrun, Mästarnas Mästare samt Escape Games.
Tre helt olika upplevelser med tre helt olika inriktningar. Fysisk utmaning, klurigt och sammansvetsande, samt till slut mycket tänkande och diskuterande. Grupperna varierade under dagen för att alla skulle få ”prova på varandra”.


HIF:s spelartrupp åkte med Cajams båt Flotten från Knösö till Säljö.

Söndagen ägnades mest åt det teoretiska hållet med information och att sätta mål, både på lag- och individnivå. Ungefär som HIF:s tränare Robert Andersson uttryckte det:
– Känslan skall vara fylld av glädje och lust!

Nu stundar ett par veckor med finslipning och ännu mer fokus på uppgiften inför seriepremiären hemma i Karlskrona Idrottshall onsdagen den 12 september mot IFK Ystad HK kl. 19:00.


Jesper Granat dök först i havet från Säljö brygga när HIF Karlskronas spelartrupp startade helgens teambuilding med Swimrun i lördags.

Ian Martin i mitten leder klungan ner mot simningen.

Härliga 22 grader i vattnet.

Lars Möller Madsen gör sin sista insats för HIF.

Carl Ekberg kämpar med simning och andning.

Marcus Mattsson på simsträcka.

Uros Tomic tar sig upp från vattnet.

Swimrun-mästarna Linus Fernebrand och Hampus Dahlgren njuter efter vinsten. I tävlingen ingick löpning, simning och ett klurigt pussel.


Johannes Sandgren blåser ut pilar från sin ”Blåspil”. Aktivitetsledaren Christer Ericsson från företaget Cajam följde med spänning Johannes träffar.

Melker Elisson blåser iväg pilen med full kraft.

För Grundsten och kompisarna gäller det att med rep få bildäcken ner runt stolpen. Uros håller tummarna precis som aktivitetsledaren Adam Ericsson från företaget Cajam.

Emil Lundin kommer med full fart på en sittcykel.

Axel Gustavsson har ett tung motlut.

Även Tomas Reznicek fick kämpa på uppför.

För Robin Håkansson rullade sittcykeln snabbt som tåget utför i lösgruset.

För Tobias Nordahl gällde det här cirkusnumret att bara ta sig fram på träklossar. Tramp på marken var förbjudet och då var det bara till att starta på nytt.

Linus Fernebrand var nära att missa här, men han klarade upp situationen. Bakom honom är det Ian Martin som kämpar på.

Tränaren Robert Andersson följde spelarna med intresse.

Samtliga bilder har Torbjörn Sunesson tagit. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 60
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X