HA KUL OCH SAMLA PENGAR TILL DIN FÖRENING 8-14 APRIL!

 

Jeppssons är samarbetspartner till HIF. Idrott och hälsa är viktigt för oss, liksom att ha ett rikt föreningsliv i de orter som vi verkar. Många av våra medarbetare och kunder är engagerade i den här föreningen, därför har vi valt att samarbeta med er.

Vi vill såklart både sälja bilar till er som är medlemmar, men också hjälpa er att tjäna pengar till föreningen. Under vecka 15, den 8 – 14 april, har vi Vårsalong på Jeppssons. Förutom super-erbjudanden på både bilpriser, service och tillbehör, kommer vi också att skänka 100 kr/provkörning till din förening. 200 kr går redan till Cancer Rehab-fonden, en fond som vi tidigare samarbetat med.

Under tisdagen har vi vikt en särskild dag för din klubb. Det vore fantastiskt roligt om så många som möjligt kom och träffades på en annan arena än där vi brukar vara, och samtidigt provkör en ny bil.

Vi har Volkswagen, Skoda och Audi som passar mångas behov. Vill du hellre ha en Transport-bil, som tex Caddy eller Crafter, så är du självklart välkommen att prova det!

Varmt välkommen på tisdag! Vi har öppet från 9.00, men viker kvällen fram till 20.00 särskilt för din förening!

Har du frågor, ring 0455-388000, maila sales@jeppssons.se eller kontakta oss via fb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 64
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X