Compani 56 ny diamantsponsor

Efter många år som nära samarbetspartner kan vi glädjande nog berätta att Compani 56 och HIF fördjupar sitt samarbete ytterligare!

Compani 56 är en reklambyrå i Karlskrona som grundades 2013 av John Olsson och Rickard Cullefors. Idag består företaget av åtta medarbetare; en blandning av formgivare, projektledare, fotografer och strateger. Tillsammans har de en bred kompetens som gör det möjligt för dem att arbeta med allt ifrån småföretagare till globala aktörer.

John Olsson beskriver sig själv och sina arbetskamrater som ”kreativa själar”. ”Vi brinner för att skapa bättre varumärken genom unika grafiska profiler, anpassade webbplatser, kreativa kampanjer och mycket mer”.

Compani 56 är de som står bakom HIF:s nya grafiska identitet som kommer under september månad. Med utgångspunkt i vår verksamhet och våra behov har de arbetat fram en grafisk profil som känns modern och anpassad efter vår organisation. Förutom arbetet med den nya grafiska profilen hjälper de även oss med bland annat hemsida, fotografering och trycksaker.

HIF:s webbplats sköts idag av Compani 56. De hjälper även oss med att utveckla och stärka vårt varumärke samt vår grafiska profil. Allt ifrån placering av logotyper på kläder och bilar till fotografering samt design på utskick och annonser.

Compani 56 är en del av vårt team och en väldigt bra kompetens som vi är glada över att ha med oss i framtiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 60
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X