Biljettsläpp hos Ahlberg Bil

Fredagen den 25 maj mellan 10:00-12:00 samt 15:00-16:00 befinner vi oss hos Ahlberg Bil på Gullbernavägen 22 i Karlskrona. Där har ni möjligheten att köpa säsongskort, prata med spelare och titta på bilar!

Säsongskort

Ordinarie guldkort 2495
Förköp guldkort 2295

Ordinarie säsongskort 2295
Förköp ordinarie 1995

Ståplats vuxen 1090

Ståplats ungdom 790

Ni som köper säsongskort under maj månad har rabatt och ni får dessutom förtur när det är dags att välja plats i nya arenan!

Ahlberg Bil är ny Diamantsponsor i klubben och vi är oerhört stolta över att inleda ett samarbete som innebär en långsiktig satsning på föreningen!

” Ahlberg Bil är ett privatägt företag som säljer Volvo, Renault samt Dacia person och transportbilar.

Vi finns idag i Karlskrona, Karlshamn, Sölvesborg, Olofström och Ljungby. Företaget har ca 130 anställda och omsätter ca 700 Mkr.
Vi skall vara den enda kontakten bilägaren behöver ha förutom vägskatten i sitt bilägande. Vi säljer drivmedel via våra Tankstationer och vi försäkrar bilarna med Volvia och Renaultförsäkring.

Samarbetet med HIF Karlskrona ser vi som mycket spännande och det skall bli skoj att se hur man utvecklar klubben mot att bli ett lag som tar sig till slutspel och kanske på längre sikt Champions Leaguespel. En annan viktig sak för en positiv utveckling är den nya arenan som kommer att ge en massa nya möjligheter till profilering i framtiden.”

Johan Ahlberg vd Ahlberg Bil

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 53
Notiser

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Fredagen 15/2 HIF Karlskrona…

december 6, 2018

Upphittat

Ett par glasögon och ett sittunderlag…

oktober 7, 2018
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X