Avtackning av två HIF-legendarer

Inför gårdagens segermatch mot Önnered uppmärksammades två av våra tidigare hjältar; Jasmin ”Jasse” Arifagic och Lars Møller Madsen.

Jasse inledde sin handbollskarriär i gulsvarta Hästö och var klubben trogen i 17 år. Efter ett sabbatsår förra säsongen är han nu tillbaka i Karlskronahandbollen, men nu i grannföreningen IFK Karlskrona.
På bilden nedan är det HIF:s ordförande Örjan Nilsson som tackar Jasse för hans fina karriär i HIF. En av höjdpunkterna är givetvis avancemanget till Handbollsligan, där Jasse var starkt bidragande från sin vänsterkant.

”Efter 17 år i den gulsvarta tröjan har nu Jasmin Arifagic valt att gå vidare i sin karriär. Jasse har varit en sann och trogen ”Hästöit” genom alla år. En kille som alltid spridit glädje i vår förening och varit en mycket lojal och duktig spelare. Han har bjudit på många konstmål från sin kant och med sin vindsnabba spelstil har han varit svår att fånga för motståndarlaget. Vi i HIF Karlskrona är stolta och glada för de 17 år Du gjort i föreningen. Lycka till i Din fortsatta karriär i IFK Karlskrona. Tack Jasse.”

Lars Møller Madsen å sin sida avslutade sin karriär i gulsvart efter en fantastisk karriär med framgångar både i klubblag och landslag. I HIF spelade den väldige dansken fyra år med oförglömliga ögonblick som avgörande mål mot OV Helsingborg i kvalet till Handbollsligan och otaliga bombskott från sin vänsternio.

”Lars Möller Madsen tog inför denna säsong ett beslut att avsluta sin fantastiska handbollskarriär efter fyra säsonger hos oss i HIF Karlskrona. Den danska dynamiten har gett oss utomjordiskt härliga upplevelser både på och utanför plan. Lars har alltid glimten i ögat och hans förmåga att kliva fram i avgörande stunder har utmärkt honom genom alla år. Vem minns inte hans avgörande mål i slutsekunderna i kvalet mot OV Helsingborg. Lars besitter en förmåga att alltid vara bäst när det gäller. För oss i HIF Karlskrona har det varit en sann glädje att få jobba med Lars.

Hans målfacit under de fyra säsongerna hos oss blev 462 mål varav många projektiler som motståndarnas målvakter aldrig ens hann se.

Lycka till Lars i fortsättningen med allt Du kommer att göra. Från hela vårt hjärta STORT TACK LARS FÖR DINA INSATSER”

Foton är tagna av Torbjörn Sunesson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 62
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X