December är en tuff månad, sett både till spelschema och motstånd. Senast var det Kristianstad och under tisdagen Ystads IF. Mot de vita ystadpågarna räckte inte en halvbra insats till annat än en förlust med 30-23. Inledningen blev precis motsatt av vad HIF ville. 4-0 till hemmalaget…(Read More)

Ett bra julklappstips

Nu har Tomten redan kommit med en Julklapp till er som skall gå på HIFs hemmamatcher 22/12 och 30/12! GÅ 2 – BETALA FÖR 1 Gäller endast ståplats. Ett bra julklappstips…(Read More)

Tätt mellan matcherna och snabb chans till revansch. Ni har hunnit slickat såren? – Jadå, det är bara att vara ärliga – IFK Kristianstad var en klass bättre och är riktigt bra. Ja, de visade inte minst sin bredare spets. Vad vill du ändå få till för förändringar, vad drar ni…(Read More)

Förlust mot Kristianstad

HIF Karlskrona kom med fin form – samtidigt som Kristianstad kom med tre raka bortaförluster. För första gången talades det brett om chansen att slå regerande mästarna. Inledningen gick i HIF-favör, sen var Kristianstad ett par nummer för stora. De orangea vann till slut med 27-36. En…(Read More)

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Torsdag 6/12 HIF Karlskrona – IFK Kristianstad Vinnande nummer: 1908 Onsdag 28/11 HIF Karlskrona – HK Malmö Vinnande nummer: 1463 Lördag 3/11 HIF Karlskrona – IFK Ystad HK Vinnande nummer: 1621 Måndag 15/10 HIF Karlskrona – Redbergslid IK Vinnande nummer: 837 Söndag 7/10 HIF Karlskrona – Lugi HF Vinnande nummer…(Read More)

Hur är stämningen i laget inför det heta derbyt? – Vi är jättetaggade och laddade – det är fantastiskt roligt att vi är i så fin form och får belöning i form av segrar. Ja, fem vinster på sex matcher – det är osäkert om ens Kristianstad går säkert? – De…(Read More)

Stärkta av den tunga hemmasegern mot Malmö senast begav sig HIF Karlskrona till Västra Frölunda och match mot Önnered. HIF var det bättre laget och vann med 33-28. Inledningen av matchen var jämn och innehöll mycket av Tobias Nordahl å ena sidan och Daniel Blomgren å andra sidan. 5-5…(Read More)

Vilken match, vilken andrahalvlek senast! – Ja, det var en riktigt skön reaktion på AIK-matchen – en av de bättre insatser vi gjort. Men nu är det ny match, och nya förutsättningar. Ja, vad väntar? – Önnered löper mycket och satsar hundra procent i varje lucka. Är vi inte med d…(Read More)

    HIF Karlskrona söker dig som vill ansvara för den dagliga skötseln och servicen i Karlskronas nya event och idrottsarena!   Brinova håller just nu på att bygga Sveriges modernaste event och idrottsarena på uppdrag av Karlskrona kommun och HIF Karlskrona samt Karlskrona Handboll har fått förtroendet att…(Read More)

Tung hemmaseger mot Malmö

Förlusten mot AIK var borta ur minnet och fullt fokus låg på uppgiften; att ta revansch på Malmö som sekundslog HIF senast lagen möttes. Vår tränare Robban Andersson hade en god känsla för överraskning och detsamma hade Ian Martin inför matchen: – Vi är trygga på hemmaplan och…(Read More)

Senaste nyheterna
1 2 3 25
Notiser

50/50-Lotteriet

Vinnande lottnummer Torsdag 6/12 HIF Karlskrona…

december 6, 2018

Upphittat

Ett par glasögon och ett sittunderlag…

oktober 7, 2018
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X