I strålande väder har vi idag avnjutit Lejonens familjedag i Wämöparken. Det var så där lagom varmt och evenemanget lockade många besökare under hela dagen. Härliga dofter spred sig på området i form av grillukten från korvarna som stektes på ett gasoldrivet ”oljefat” med Olle…(Read More)

Säsongskort

Sista chansen att köpa eller förnya sina säsongskort: Lördag den 25 augusti kl 10-12 på Kansliet. Bytardag den 28 augusti kl 16-18 på Kansliet. Kansliet ligger på Björkholmskajen 3.   &nbsp…(Read More)

Det kom närmare 400 personer i sommarhettan och svettades i Karlskrona Idrottshall när HIF Karlskrona och nya div. 1 laget IFK Karlskrona drabbade samman i en jämn träningsmatch. Matchen slutade 28-24 till HIF, sedan IFK haft ledning i paus med 9-11. HIF Karlskrona var favoriter även om man just…(Read More)

Fotot ovan; Derbyt på våren 2008 i allsvenskan mellan HIF Karlskrona (Hästö IF) och IFK Karlskrona slutade 31-31 inför 1 750 på läktarna. Efter matchen intervjuade Radio Blekinges Karl-Erik Andersson matchhjältarna Nermin Biscevic (IFK) och Jonas Mazetti (HIF). Foto: Torbjörn Sunesson   Rivalerna möts i tr…(Read More)

  Sedan den 16 juli, när Robert Andersson tog över som tränare i HIF Karlskrona, har föreningens representationslag tränat som aldrig förr. – Första veckan 16/7-21/7 tränade man 11 tvåtimmarspass. – Andra veckan 23/7-27/7 blev det 10 tvåtimmarspass och en träningsmatch…(Read More)

HIF Karlskrona befinner sig just nu i en riktigt tung träningsperiod och har långt kvar till toppformen. Under lördagen ställdes man mot allsvenska Amo Handboll. Det var tydligt försäsongstempo i matchen som HIF till slut kunde vinna med 27-21. Trots 30 grader ute och träningsmatch så var…(Read More)

Idag är det dags för första träningsmatchen, avkast 16.00. Då möter vi allsvenska AMO som tränas av vår f.d. tränare Karl-Johan Lång. Välkommen till Karlskrona Idrottshall. Fri entré. HIF är inne i en tuff träningsperiod, men vår tränare har klart…(Read More)

Måndagen den 16 juli startade HIF:s nye tränare Robert ”Knirr” Andersson igång sina första tuffa träningspass. De första sex dagarna körde laget tio svettiga pass i sommarvärmen. Det var omväxlande träning med handboll, löpning och styrketräning. Vad sägs exempelvis om: 1…(Read More)

Inte många karlskroniter lär ha missat att vår nya arena växer fram. Planen är invigning i slutet av mars och som vi längtar! Bilden ovan: I kvällssolen den 9 juli 2018 står Nya Arenan omgiven av Gamla Idrottshallen till höger och till vänster Hotell Scandic. Arbetet…(Read More)

HIF Karlskrona och Julius Martinsson väljer att gå skilda vägar efter två säsonger. Julius har varit skadad under större delen av kontraktstiden. Det är en stark kille som nu har jobbat sig igenom operation och rehab och är kvitt den efterhängsna fotskadan. Vi önskar ”Julle” lycka till i framtiden och…(Read More)

Senaste nyheterna

Säsongskort

Sista chansen att köpa eller…

augusti 16, 2018
1 2 3 24
Notiser

Säsongskort

Sista chansen att köpa eller f…

augusti 16, 2018

Halsdukar HIF

Ni som har guldkort och inte har…

november 23, 2017
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X