Uddamålsförlust hemma mot Guif

En riktigt bra första halvlek gav HIF chansen att minska gapet till en poäng upp till Guif. Ett Guif som innehar sjundeplatsen i Handbollsligan.
Det slutade med en punktmarkering och förlust med 23-24 (14-9).

HIF inleder starkast med 1-0 genom Julius Martinsson och sedan 2-1 av Lars Möller Madsen. Lukas Olsson sätter snyggt 3-1 och efter det är det LMM-show.
Han visar hur oerhört viktig han är för laget när han gör hemmalagets nästa sex mål.
Efter de tre första tar Guif timeout men inget hjälper mot LMM i första halvlek.

15 minuter in i halvleken är ställningen 10-6 när Martinsson gör sitt andra för matchen (tre totalt) och tillsammans med både fint försvarsspel och målvaktsräddningar var HIF klart inne i matchen. Faktum är att HIF endast släpper in sex spelmål i första halvlek. Ledningen blev till och med fem i paus; 14-9.

ska%cc%88rmavbild-2016-12-04-kl-18-04-47
Lars Möller Madsen gör 10 mål i första halvlek och avslutar den med att hjälpa sin forne lagkamrat Herdeiro Lucau ut ur hallen.

Till andra halvlek är Guif tydligare i sin punktmarkering på Möller Madsen och det ger effekt. Färre farliga HIF-anfall och snabbare av Guif.
Redan efter tolv minuter är bortalaget ikapp till 17-17. Kaptenen Nicklas Grundsten ger HIF ledningen, men det är också sista gången laget ledde.
Guif var starkare i avslutningen och med HIF:s tunna trupp får en punktmarkering avgörande verkan. Vid 23-24 och en minut kvar av matchen har HIF chansen att kvittera och få en poäng. Ett felpass gör till slut att Guif kan spela av de sista sekunderna och slutresultatet skrivs till 23-24 efter att Guif:s tjugofemte mål blivit bortdömt.

Tung förlust. I nästa match (borta mot Ystads IF på onsdag) hoppas vi att Bruno Castro gör debut, för laget behöver fler hot från niometer.
Nästa hemmamatch är nästa söndag då HK Aranäs kommer på besök. En oerhört viktig match där vi verkligen hoppas att publiken är på plats.

Till Ystad anordnar Lejonen gratis supporterbuss – missa inte det!
http://www.laget.se/HIFsLejon/news/4877520/Lejonen-bjuder-pa-supporterbuss-till-Ystad

Målskyttar HIF Karlskrona:
Lars Möller Madsen, 12
Gustaf Hallén, 4
Julius Martinsson, 3
Nicklas Grundsten, 2
Lukas Olsson, 1
Hampus Dahlgren, 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 65
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X