Fahlgrens Hammarby körde över HIF

Vi har inget bra facit mot söders stolthet. Varken i Eriksdalshallen eller i Karlskrona Idrottshall. Ingen ändring denna oktoberkväll. Förlust med 34-24 och en lång hemresa.

Första halvlek var en tät historia där HIF:s taktik verkade fungera bra stundtals. Som när linjespelarna drar med sig båda treorna och ger våra skyttar enkla lägen. Eller när Uros tar skotten från halvlägen. Inledningen var dock katastrofal och efter sex minuter står det 4-0. Timeout och ett nytt spel. 7-7 efter kvarten spelad. HIF leder vid 8-9 och har chansen att gå till tvåmålsledning, men istället vänder Hammarby på steken och har sin tvåmålsledning från 26 på klockan till halvtid; 17-15.

I andra halvlek är det Patrik Fahlgren-show och HIF var kvar i omklädningsrummet. Liknande inledning på andra halvleken, men nu är raset längre och Fahlgren får göra lite som han vill. När inget har fungerat, då är en punktmarkering nästa möjlighet, vilket den spelande tränaren Fahlgren svarar med att byta ut sig själv. Under tiden Fahlgren är på bänken spelar HIF jämnt med Hammarby och Robban Andersson luftar det unga gardet. Tillsammans med Markus Mattsson och Jürgen Rooba håller ynglingarna jämna steg. När Fahlgren byter in sig själv rinner det iväg igen. Den spelande tränaren gör hela 11 mål och är den avgörande faktorn. Slutresultatet skrivs till 34-24.
Bryt ihop och kom igen!

Målskyttar HIF Karlskrona:
Tomas Reznicek, 5
Nicklas Grundsten, 4
Tobias Nordahl, 4
Johannes Sandgren, 3
Jürgen Rooba, 3
Ian Martin, 2
Robin Håkansson, 2
Hampus Dahlgren, 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 62
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X