Inför Sävehof med Robban Andersson

Dags igen för match – ni har hämtat er efter Ystad-trippen?

– Jadå, utgången där var väl inte helt oväntad. Vi har haft lite flow med många som spelat på toppnivå ett tag, men när vi inte når den nivån så kan man konstatera att vi inte riktigt räcker till mot topplagen. Men vi jobbar vidare och vill utvecklas.

Sävehof i 17:e omgången blir en ny bekantskap för säsongen?

– Så är det. Men de har ett intressant, stabilt, komplett lag med (William) Bogojevic och (Oskar) Sunnefeldt som toppar. Mycket energi, mycket kamp, så jag tror det blir en härlig, rolig match, där vi förhoppningsvis får en bättre start än senast. De har slagit Kristianstad, men förlorat mot Hammarby och bara vunnit knappt mot Guif och IFK Ystad, så visst finns det chanser för oss.

I en intervju på Handbollsligans sajt säger rutinerade Jonas Larholm att de inte vet så mycket om HIF. Vad ska ni chocka dem med?

– Vi ska nog fortsätta att göra ”våra grejer” så bra vi kan – bättre och bättre, mer och mer. Men sen får man väl plocka fram något nytt också … Oftast är trots allt få tekniska fel och omställningsspelet avgörande.

Ni ska visa att en fredagskväll i Karlskrona inte är att leka med i alla fall?

– Precis! Publik och fans ska få se att vi vill fajtas om de två poängen.

Hur ser det ut i truppen?

– Johannes Sandgren utgår med känningar baksida lår – vi tar inga risker. Calle Ekberg har varit sjuk men är med i truppen.

Biljetter till matchen hittar du här: https://www.nortic.se/dagny/event/18904

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 64
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X