Inför RIK med Robban Andersson

Två mindre bra insatser efter Önnered-vinsten – hög tid att kliva in på rätt spår igen?

– Ja, det tycker jag. Tre matcher på sju dagar har märkts på vissa spelare. Men nu är det dags att inte minst hitta tillbaka till vårt försvarsspel så att vi får lite enkla mål framåt också. Dessutom behöver vi mer bredd i anfallsspelet – det har varit lite för mycket inåt i banan. Men det kommer mer och mer. Och det är fortfarande bra go i gruppen.

Vad säger du om RIK?

– De har väl också börjat lite knackigt. De har potential, men har inte fått ihop helheten, jämnheten riktigt. Mycket handlar för oss om att få hål på (Tobias) Thulin i målet – han kan vinna matcher på egen hand. Framåt är det ett par spelare att hålla extra koll på – inte minst Tobias Johansson.

Truppen intakt igen?

– Ja, Linus (Fernebrand) har varit i gång ett par dagar, så jag tror han är redo igen.

Matchen spelas måndag kväll och startar 19:00. Begränsat med sittplatser – säkra din plats här: https://www.nortic.se/dagny/event/18904

Supporterföreningen Lejonen träffas på Scandic för uppladdning med trubadur och fantastiska erbjudanden på mat och dryck.
Boka gärna bord hos Scandic: https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/karlskrona/scandic-karlskrona/restaurang-bar/restaurang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 65
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X