Inför Önnered med Robban Andersson

27-21-ledning blev till 30-31 – hur svårt har det varit att skaka av sig förlusten mot Malmö senast?

– Ah, det är klart att det hade varit gott med den extra boost som det hade inneburit med poäng, men jag tycker ändå vi kan vara stolta över prestationen som helhet. Så det känns bra. Vi spelar bättre och bättre för var match och nu gäller det att komma upp i samma nivå igen. Men det blir en annorlunda typ av match, där vi kanske har mer press och tryck på oss.

Vad väntar för motstånd?

– Önnered är bättre än man tror och det kommer att bli en tuff match igen. De slog ju IFK Ystad senast. Vi får vara beredda på ett lägre anfallstempo, fortsätta ha fokus i försvar och inte bli för passiva. De har en vänsternia, Daniel Blomgren, som har visat bäst form hittills, men där finns även ett bra samarbete med kanter och mittsex. Ett rätt spelskickligt lag, med få tekniska fel. Vi ska fortsätta löpa och få till ”enkla mål”, fortsätta ha fart i anfallet.

Tomas Reznicek vilade senast – hur är läget nu?

– Han har problem med axeln, men det var lite bättre under kvällens (onsdagens) träning. Vi får se hur det är i morgon. I övrigt är vi fullt manskap.

Fortfarande inte löst biljett? Du köper en av de få kvarvarande sittplatserna här: https://www.nortic.se/dagny/event/18904

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 62
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X