Inför HK Malmö med Robban Andersson

Av alla de positiva inslagen senast – hur nöjd är du med Nacor Medinas insats?

– Jättenöjd. Det blev lite mer speltid än räknat – och det visar ju hur bra det gick. Det är kunnande, kvalitet och mönsterbrytning som vi efterlyst – samarbeten med små avtal … Och ju mer han lär känna omgivningen desto bättre lär det bli. En lovande start!

Dessutom 32 gjorda mål.

– Ja, anfalls- och kontringsspelet var bra – i en så pass viktig match också. Bakåt behöver vi steppa upp, men det är så att vissa lag passar oss mindre bra. Malmö spelar en mer ”normal” handboll som jag tycker passar oss bättre. Så det finns chans till överraskning, tror jag – ännu en under överraskningarnas säsong.

Ja, ni har gjort två bra matcher mot dem hittills – uddamålsförlust i Malmö, seger med två hemma.

– Ja, och samtidigt får vi räkna med att de är dubbelt revanschsugna. De fick en rejäl känga av RIK, och förlorade alltså mot oss senast.

Vad blir nycklarna till seger?

– Framför allt vårt försvar- och målvaktsspel. (Adam) Lönn var inte med mot oss förra gången – honom måste vi ha bra koll på, precis som (Anton) Blickhammar och (Robert) Månsson.

Samma trupp som senast?

– Ja, inklusive Emil Lundin, som alltså var tillbaka mot Önnered. Och det ger ju oss ett alternativ till, även om han har en bit kvar.

Matchen startar i morgon klockan 19:00 och du ser matchen på Cmore. På lördag väntar ännu en superviktig match hemma mot Eskilstuna GUIF. Det finns fortfarande sittplatsbiljetter kvar till den matchen…

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 62
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X