Inför Hammarby med Robban Andersson

Jaha, då är det bara resten kvar som vi brukar säga…?

– Ja, allt avgörs i sista omgången. Vi får försöka njuta och hantera situationen så gott det går. Det är ett desperat Hammarby som kommer, så vi måste ge allt och visa upp våra bästa kämpatakter.

Vad tar du med dig från RIK-matchen i onsdags?

– Jag tycker att vi fajtades betydligt bättre, hittade tillbaka till vårt försvarsspel, attackerade och skapade plats och yta åt varandra. Men sen missar vi tyvärr en hel del lägen på (Tobias) Thulin.

Efter en bra start blev det rejält med stryk i Stockholm i höstas – och Patrik Fahlgren dominerade. Det är han som måste stoppas?

– Ja, mycket går genom honom – han både sköt själv och spelade fram, så honom måste vi helt klart ha koll på. Annars löste vi deras offensiva försvar inledningsvis, men tröttnade sen rejält. Nu måste vi vara minst lika desperata som dem – hela vägen. Man har varit med så länge att man vet att det inte går att lita på andra lag – vi måste göra jobbet själva.

Ja, om det är kryss både mellan AIK och Kristianstad och er och Hammarby med 30 sekunder kvar – går du för seger eller?

– Första målet är så klart att vinna – vi vill komma så högt upp i tabellen som möjligt. Sen får man väl ändå ha lite koll på den andra matchen. Men det där får vi se i morgon.

Hur ser det ut i truppen?

– Tyvärr verkar det tufft med Tobias (Nordahl) och Hampus (Dahlgren). Det är frågetecken för dem. I övrigt är det samma manskap som senast.

Matchstart 19:00 i Karlskrona Idrottshall – missa INTE det!

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 63
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X