Inför Alingsås med Robban Andersson

Då var det dags för nytt revanschläge – vad är medicinen för att komma upp på banan igen?

– Det är inget annat än att komma igen. Vi gör lite för mycket fel som lag och individuellt mot Skövde – som i sin tur gör det bra. Men vi har haft bra snack, bra träningar och analyserat bra de senaste dagarna. Nu ska vi bara få ut det på planen också.

Vad har Alingsås för julklapp att vänta?

– Vi vill framför allt hitta tillbaka till försvaret som vi haft innan. Ibland vill vi lite för mycket. Vi behöver få stopp på (Mishels) Liaba och (Felix) Claar så att inte de får för mycket utrymme. Framåt måste vi ta lägena, vara noggranna – och sedan se upp med deras omställningsspel.

Alingsås slog Kristianstad med tio, men har haft lite problem sedan dess?

– Ja, de har svajat, och har nog tänkt sig ligga högre upp i tabellen. Vi ser i alla fall att vi har möjligheter om vi gör våra saker rätt och kommer upp i nivå. Jag är fortfarande stolt över vad killarna presterat – hur vi orkat, kämpat, stått upp. Vi brukar vara lite bättre på hemmaplan, och nu ska vi försöka få till bättre resultat – inte bara vara bra.

Är Johannes Sandgren på väg tillbaka?

– Han har testats och blir bättre och bättre. Vi tar beslut i morgon efter uppvärmningen. I övrigt samma trupp som senast.

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 62
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X