Inför Alingsås borta med Robban Andersson

Ett steg framåt senast mot Alingsås, även om det inte räckte riktigt ända fram?

– Ja, det är lite smågrejer under andra halvlek som fäller oss. Vi är rätt på det till största delen, men sen får (Mishels) Liaba gör ett par, tre mål för många, och vi själva ett par, tre tekniska fel som de kontrar på. Vi måste få bort det i returen.

De är vanligen lite vassare på hemmaplan – vad känner du måste stämma extra bra för er för att det ska bli en försenad julklapp?

– Utöver att vi behöver få bättre stopp på deras nyckelspelare, Liaba och (Felix) Claar, så lär de vara lite mer löpvilliga. Vi måste komma tillbaka i försvar snabbare, och sen tror jag att vi behöver kunna styra tempot lite bättre så att vi orkar hela distansen ut. Vidare måste ta rätt avslut, så att inte (Gustav) Skagerling får växa i målet som han gjorde senast. Det borde finnas mer utrymme för att hitta mittsex till exempel – och bättre skottpositioner i övrigt.

Hammarby tar emot Guif samtidigt, vad vill du helst ha – kontakt uppåt eller distans neråt?

– Det är nog bättre att Guif vinner, men det viktigaste är så klart att vi gör vårt – det är det vi får koncentrera oss på. Vi får snäppa upp ett kliv.

Hur är det med alla stukade fingrar och sargade kroppar?

– Johannes Sandgrens lår håller troligen inte för spel, men i övrigt är det samma trupp som senast. Inga problem med vare sig Tobias Nordahl eller Tomas Recnizek alltså.

Foto: Torbjörn Sunesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheterna
1 2 3 67
Notiser
Dela med dina vänner om du gillar detta!
X